Paul van Kan Natuur en Landschap

<< terug naar nieuwsoverzicht

Haal meer natuur in je tuin


2 maart 2013

Met het jaarthema van 2013  ‘Haal meer natuur in je tuin’ lanceert de KNNV een vierjarige campagne om mensen meer te betrekken bij de natuur en de verenging.  Na ‘Haal meer natuur in je tuin’  volgen natuur in de stad, de natuur in de eigen gemeente en tenslotte de grote natuurgebieden en de verbindingen daartussen (Ecologische Hoofdstructuur).  De KNNV wil mensen enthousiast maken voor natuur en hen betrekken bij buitenactiviteiten zoals cursussen en inventarisaties. Door bij het kleine te beginnen, het kevertje dat je in de achtertuin ziet en waarvan je van alles zou willen weten, is je nieuwsgierigheid gewekt. Deze gedachtegang sluit mooi aan op Heimans en Thijsse, die in het begin van de vorige eeuw veel mensen wisten warm te krijgen voor natuur.

 

| ONTWERP: CENTOMANI | DISCLAIMER |