Paul van Kan Natuur en Landschap

Disclaimer


Voorwaarden voor het gebruik van deze website

Deze website is eigendom van PaulvanKan Natuur & Landschap. Al het materiaal op deze website is ontworpen, geschreven en samengesteld door PaulvanKan Natuur & Landschap en mag op geen enkele wijze worden gekopieerd of vermenigvuldigd voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. Dit geldt voor zowel de teksten als voor al het beeldmateriaal dat op deze website is te zien.

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld om klanten, potentiĆ«le klanten en andere geĆÆnteresseerde partijen te informeren over PaulvanKan Natuur & Landschap en haar diensten en mag door derden niet zonder toestemming van PaulvanKan Natuur & Landschap voor andere doeleinden worden aangewend.

De informatie op deze site wordt met grote zorg samengesteld. Eventuele vergissingen, onjuistheden of onvolkomenheden kunnen evenwel niet worden uitgesloten en PaulvanKan Natuur & Landschap kan daarvoor onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk worden gesteld.

Diensten die op deze website worden beschreven of aanbevolen kunnen door PaulvanKan Natuur & Landschap onaangekondigd worden gewijzigd. Aan die gegevens kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Actuele informatie over diensten en tarieven kan rechtreeks per telefoon of e-mail worden opgevraagd bij PaulvanKan Natuur & Landschap.

Hoewel ook anderszins al het redelijkerwijs mogelijke wordt gedaan om de inhoud van deze website actueel te houden, kan niet worden gegarandeerd dat alle informatie die op deze website wordt gepubliceerd, nog geldig of van toepassing is op het moment waarop zij wordt gelezen.

Hoewel PaulvanKan Natuur & Landschap zich inspant om deze website virusvrij te houden, worden hieromtrent geen garanties verstrekt. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker zich afdoende tegen computervirussen te beschermen. PaulvanKan Natuur & Landschap aanvaardt ook overigens geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van haar website.

 

| ONTWERP: CENTOMANI | DISCLAIMER |