Paul van Kan Natuur en Landschap

<< terug naar nieuwsoverzicht

jijmaaktutrecht.nl gelanceerd


1 juni 2013

Tijdens de conferentie Stadsnatuur voor U is de site jijmaaktutrecht.nl gelanceerd. Een platform waar jij jouw initiatief kwijt kunt, maar ook de plek waar je mee kunt denken over en werken aan plannen van de gemeente Utrecht. Wil je weten wat er in jouw buurt speelt en waar je invloed op kunt uitoefenen? Of wat jij zelf kunt ondernemen of wat anderen ondernemen? Op jijmaaktutrecht.nl vind je een overzicht van initiatieven in de stad en in de verschillende wijken. Deze site laat niet alleen de plannen van de gemeente zien, het is juist een platform voor jouw initiatieven voor de stad of de buurt. Deze kun je eenvoudig zelf toevoegen. Er zijn 4 categorie├źn; (1) eigen initiatieven, (2) beheer door bewoners, (3) leefbaarheidinitiatieven en (4) participatietrajecten van de gemeente.

 

| ONTWERP: CENTOMANI | DISCLAIMER |