Paul van Kan Natuur en Landschap

<< terug naar nieuwsoverzicht

17.000 zp’ers in Utrecht


30 januari 2012

Wethouder Mirjam de Rijk van Economische Zaken van de gemeente Utrecht heeft op 30 januari het vernieuwde Wijk in Bedrijf aan de Vleutenseweg geopend. Wijk in Bedrijf biedt vergader- en werkruimtes voor zelfstandige professionals (zp’ers).
In Wijk in Bedrijf zijn een trainingsruimte, 2 spreekkamers en ongeveer 20 bureauplekken, allemaal gratis te gebruiken door zp’ers. Het doel is dat de organisatie zich over een jaar zelf kan bedruipen.
Utrecht telt 17.000 zp’ers, zo’n 10 procent van de beroepsbevolking. Wijk in Bedrijf Utrecht maakt deel uit van het programma Wijkeconomie en kleinschalig Ondernemerschap van de gemeente Utrecht. Doel is kleinschalig ondernemerschap in alle wijken van Utrecht te stimuleren.


 

| ONTWERP: CENTOMANI | DISCLAIMER |