Paul van Kan Natuur en Landschap

<< terug naar nieuwsoverzicht

natuur in de straat


10 oktober 2011


Meer natuur in de straat: niemand twijfelt over de noodzaak ervan. Nu al groeien generaties op in steden zonder contact met natuur. Toch zijn er wel degelijk goede en vindingrijke projecten om mens en natuur samen te brengen in onze hoogdynamische stedelijke leefomgeving. Alleen blijven deze vaak steken in mooie voorbeelden. Navolging op grote schaal blijft tot dusver achterwege.

De Vereniging Nederlands Cultuurlandschap gaat daar met haar boek Natuur in de Straat en het bijbehorende gelijknamige actieplan verandering in brengen. De nadruk ligt op ‘samen doen’. In samenwerking met Vara’s Vroege Vogels Tuinreservaten en de gemeente Rotterdam is Natuur in de Straat gepresenteerd op 4 november 2011 in Rotterdam.


 

| ONTWERP: CENTOMANI | DISCLAIMER |